Over ons

Steigerhoutbouwtekening.eu wil het voor jullie zo makkelijk mogelijk maken zelf je steigerhouten meubels te bouwen! Daarom maken wij handleidingen. Onze bouwinstructies beginnen met een stuklijst en geven vervolgens stap voor stap aan hoe de meubels gemaakt moeten worden.

Jarenlange bouwervaring en nog steeds aan het bouwen!

Steigerhoutbouwtekening.eu is een initiatief van Michiel de Gijt en Eliane Scharten. Michiel is werktuigbouwkundige en Eliane industrieel ontwerper.

Enkele jaren geleden zijn wij begonnen met het bouwen en verkopen van steigerhouten meubels. Omdat veel mensen het leuk vinden om zelf hun meubels in elkaar te zetten en daarmee ook geld te besparen zijn we begonnen met het verkopen van bouwpakketten: pakketten van gezaagd hout met schroeven en een duidelijk stap voor stap handleiding.

Heel Nederland helpen

Wij willen graag heel Nederland helpen bij het in elkaar zetten van steigerhouten meubels. Steigerhout is zwaar en groot en daardoor niet eenvoudig en zeker niet duurzaam door Nederland te vervoeren.  Daarom zijn wij gestart met steigerhoutbouwtekening.eu: zodat iedereen in heel Nederland toch onze meubels kan bouwen.

Assortiment

We werken continu aan uitbreiding van ons assortiment. Heb je ideeën voor een steigerhouten meubel en kan je hier geen bouwtekening voor vinden? Laat het ons weten, wellicht kunnen we je helpen! Laat hieronder je bericht achter. Als je een foto of schets hebt, stuur hem mee!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Upload een bestand